Verlies voor RBC

03-05-2015

Zegge, 3 mei 2015. RBC verloor vandaag zijn laatste uitwedstrijd in deze competitie. DIOZ was in Zegge met 3-1 te sterk.

Het zwaar gehavende RBC trad vanmiddag met maar liefst vier B-junioren aan. In elke linie stond een speler van U17 opgesteld: doelman Wessel Sloof, verdediger Justin den Tenter, middenvelder Sebastian Verhulst en aanvaller Siebe Pal.

In de eerste helft was RBC niet in staat om de doelman van de groen witte buren te verschalken, terwijl DIOZ wel twee keer wist te scoren.

In het tweede bedrijf ging RBC nadrukkelijk op jacht naar de gelijkmaker en zette het DIOZ behoorlijk onder druk. Mo Boulahyan maakte de terechte aansluitingstreffer en de oranje witten kregen daarna kansen genoeg op een tweede goal. Die viel uiteindelijk niet en onfortuinlijk genoeg scoorde DIOZ in de laatste minuut wel uit een counter, waardoor het verjongde RBC vandaag een onterechte nederlaag leed.

Aanstaande zondag ontvangt RBC in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen kampioen Steenbergen in het Herstaco Stadion. Daarna barst voor de oranje witten de nacompetitie los. Foto: Arthur Verbraak.

DIOZ - RBC 3-1 (2-0)

Opstelling RBC: Wessel Sloof; Justin den Tenter, Danny Mathijssen, Roy van Oeveren, Skender Memisi; Sebastian Verhulst, Zakaria Benslimane (Lars de Voogd), Redouan el Allaoui (Andrej Numanovic); Mike Alderson, Mo Boulahyan en Siebe Pal (Giovanni Verduijn).

Scoreverloop: 1-0 teg., 2-0 teg., 2-1 Mo Boulahyan, 3-1 teg.

Scheidsrechter: M. van de Brink