Nog 3 wedstrijden voor herstel

24-04-2015

 

 

Roosendaal, 24 april 2015. Nog drie wedstrijden en dan zit de reguliere competitie erop. RBC hoopt dat dan zo veel mogelijk spelers hersteld zullen zijn van hun blessures. Afgelopen zondag kwam er echter weer eentje bij.

Trainer-coach Erwin van der Woerdt heeft dus aanstaande zondag een nog kleinere selectie tot zijn beschikking: "We hadden al enkele spelers met blessures, afgelopen week kwam daar Jordy van Dongen weer bij. Hij verstapte zich en verrekte een enkelband. De komende weken zullen we het dus moeten doen met de spelers die wel fit zijn, aangevuld met spelers van U17 en eventueel het tweede elftal."

Bij voetbal draait het altijd om winst, ook al valt er voor RBC op dit moment niet veel te winnen. Het moet uiteindelijk in de nacompetitie gebeuren. Er zijn nog drie wedstrijden ter voorbereiding op de eerste nacompetitie wedstrijden tegen de nummer 12 van de 3e klasse A. Van der Woerdt: "Tegen Nieuw Borgvliet speelden we ver onder de maat, tegen Noordhoek was het veldspel veel verzorgder, zat er beleving in, maar ontbrak het aan het maken van doelpunten. Kansen en mogelijkheden genoeg, maar ook nu wilde hij niet tussen de palen en in het netje belanden. Maar de sfeer onderling is goed en er zat veel plezier in onze trainingen deze week."

Bij RBC ontbreken Nicky Vromans, Mo el Moussaoui, Mitch Klijn, Jordy van Dongen en Remko van der Kruyssen door blessures. Siebe Pal is afwezig door privé verplichtingen. De wedstrijd tegen METO staat onder leiding van scheidsrechter Bennacer.