RBC start ook weer met recreatief voetbal

23-06-2013

Jaren gelden, op Sportpark De Luiten, waren ze er nog: RBC-teams die uitkwamen in de lagere reserveklassen van het seniorenvoetbal. Volgend seizoen zijn ook zij weer te bewonderen in het oranje-wit.

Een groep enthousiaste liefhebbers wilde graag lid worden van RBC. Omdat er nu nog geen kwalitatief sterk 2e elftal nodig is om de aansluiting tussen de toekomstige A1 en het 1e elftal te vergemakkelijken en er daardoor nog ruimte is voor één team, heeft het bestuur gehoor gegeven aan het verzoek. Dit past ook uitstekend in de visie om RBC als vereniging te laten groeien en steeds meer mensen uit Roosendaal aan zich te binden.

Het team zal het komend seizoen als RBC 2 gaan uitkomen in de reserve 6e klasse. Ook zij moeten van de KNVB in de laagste klasse beginnen. De groep bestaat uit 19 spelers die allemaal iets met RBC hebben: ze hebben vroeger in de jeugd bij RBC gespeeld of waren als supporter op de tribune te vinden. De spelers zijn afkomstig van andere clubs, maar er zijn ook spelers die de draad van het competitievoetbal weer opnieuw willen oppakken.

De selectie bestaat uit de volgende spelers (met vermelding van leeftijd en eventueel vorige club): Mehmet Ayhan (20, DVO ’60), Abdelhakim Azzouz (24), Gijs Bogers (19, SC Gastel), Remy de Bruijn (25, Roosendaal), André van Dongen (25, Roosendaal), Anass Ettalie (20), Milos Ignjatovic (25), Danny Jansen (24, Roosendaal), Jimmy Jansen (22, Roosendaal), Khalid Karmoudi (26, BSC), Eloy Kooymans (21), Marc Kuijpers (25, Dinteloord), Glenn van Laerhoven (24, BSC), Nicky van der List (25, DIOZ), Jajaj Memisi (22, DOSKO), Philip van der Molen (23), Wim Prins (20, BSC), Dennis Schepers (24, DVO '60) en Daan Willemsen (19, Roosendaal).

RBC is voor deze groep nog op zoek naar een trainer en een teammanager. Mocht u interesse hebben of iemand kennen die interesse heeft, mail dan naar secretaris@rbcvoetbal.nl.