RBC verslikt zich in WVV '67

22-02-2015

Woensdrecht, 22 februari 2015. RBC heeft vandaag dure punten gemorst. Tegen het Woensdrechtse WVV '67, dat vecht tegen rechtstreekse degradatie, kwamen de oranje witten niet verder dan een teleurstellend 1-1 gelijkspel.

RBC ging met het oog op de topper van aanstaande zaterdag tegen SC Gastel op jacht naar een makkelijke overwinning. Maar daar wenste WVV '67 uiteraard niet aan mee te werken. Sterker nog, WVV '67 kwam al vroeg in de wedstrijd uit het niets op een 1-0 voorsprong. Daardoor wist de ploeg van trainer-coach Erwin van der Woerdt al vrij snel dat het zoals gebruikelijk wederom een muur van verdedigers te wachten stond, die minimaal twee maal geslecht zou moeten gaan worden. Net voor rust brak RBC voor de eerste keer de ban en was het Andrej Numanovic die de gelijkmaker achter de Woensdrechtse keeper kopte: 1-1.

RBC had zodoende nog 45 minuten om de winnende treffer te maken. Wat RBC echter ook probeerde, de vele kansen werden niet benut en uiteindelijk bleek de Woensdrechtse doelman onpasseerbaar (zie foto).

Concurrent Steenbergen wist vandaag wel te winnen (1-2 bij Grenswachters) en nam daardoor de eerste plaats over van RBC. Met een wedstrijd minder gespeeld, heeft Steenbergen nu een voorsprong van één punt.

Zoals gezegd, speelt RBC aanstaande zaterdagavond thuis tegen SC Gastel, de nummer 3. De aftrap in het Herstaco Stadion is om 19.30 uur. (Foto: Arthur Verbraak)

WVV '67 - RBC 1-1 (1-1)

Opstelling RBC: Thierry Aarts; Zakaria Benslimane, Gino Pieter, Nicky Vromans, Jordy van Dongen (Redouan el Allaoui); Lars de Voogd, Danny Mathijssen, Mo el Moussaoui; Mitch Klijn (Remko van der Kruyssen), Andrej Numanovic en Mike Alderson.

Scoreverloop: 1-0 teg., 1-1 Andrej Numanovic.

Scheidsrechter: C.J.G.M. van der Heijden