Nederlaag in oefenwedstrijd

01-02-2015

Roosendaal, 1 februari 2015. RBC heeft vandaag de oefenwedstrijd tegen 3e klasser SC Kruisland met 2-5 verloren.

RBC, dat niet op volle oorlogssterkte aantrad, begon uitstekend aan de wedstrijd, maar na een kwartier luwde de aanvalsdrift van de oranje witten en nam SC Kruisland in het tweede kwartier van de eerste helft maar liefst een 0-3 voorsprong. Het slot was weer voor RBC en Andrej Numanovic zorgde er voor dat beide ploegen met 1-3 de kleedkamer opzochten.

Na rust ging RBC op zoek naar de aansluitingstreffer en die viel al snel. Na een overtreding op Andrej Numanovic binnen de zestien, schoot hij zelf de toegekende penalty binnen: 2-3. RBC ging nu op jacht naar de gelijkmaker, maar ondanks de goede mogelijkheden voor Mo el Moussaoui en Andrej Numanovic, viel die niet. In de slotfase van de wedstrijd was het echter SC Kruisland dat nog twee keer het net wist te vinden en de wedstrijd daardoor met 2-5 winnend afsloot.

RBC - SC Kruisland 2-5 (1-3)

Opstelling RBC: Thierry Aarts (Wessel Sloof); Mike Schalk, Gino Pieter, Roy van Oeveren, Jordy van Dongen; Danny Mathijssen (Skender Memisi), Remko van der Kruyssen, Mo el Moussaoui; Mike Alderson (Mitch Klijn), Andrej Numanovic, Redouan el Allaoui (Mike Alderson).

Scoreverloop: 0-1 teg., 0-2 teg., 0-3 teg., 1-3 Andrej Numanovic, 2-3 Andrej Numanovic, 2-4 teg., 2-5 teg.