2e klasser te sterk voor RBC

17-01-2015

Roosendaal, 17 januari 2015. RBC heeft de laatste oefenwedstrijd, ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft, verloren. Na overwinningen op 4e klasser DRL en 3e klasser De Fendert, was 2e klasser Terneuzense Boys met 2-3 te sterk.

RBC begon prima aan de wedstrijd en nam een 2-0 voorsprong door goals van Mo el Moussaoui en Lars de Voogd. Maar nog voor rust bracht Terneuzense Boys de stand op gelijke hoogte. In de tweede helft wist alleen Terneuzense Boys nog te scoren en bracht RBC daarmee de eerste nederlaag van 2015 toe.

Ondanks de nederlaag waren er voor RBC toch nog twee hoogtepunten te noteren. Mitch Klijn kreeg na ruim een jaar blessureleed weer zijn eerste speelminuten en de 16-jarige Wessel Sloof (zie foto) maakte zijn debuut in het eerste elftal als vervanger van doelman Thierry Aarts.

Volgende week zondag hervat RBC de competitie met een thuiswedstrijd tegen Lepelstraatse Boys.

RBC - Terneuzense Boys 2-3 (2-2)

Opstelling RBC: Thierry Aarts (Wessel Sloof); Mike Schalk, Gino Pieter, Roy van Oeveren, Jordy van Dongen; Danny Mathijssen (Skender Memisi), Lars de Voogd, Mo el Moussaoui (Mitch Klijn); Mike Alderson (Zakaria Benslimane), Andrej Numanovic (Remko van der Kruyssen), Nicky Vromans.

Scoreverloop: 1-0 Mo el Moussaoui, 2-0 Lars de Voogd, 2-1 teg., 2-2 teg., 2-3 teg.