RBC verslaat 3e klasser De Fendert met 6-1

06-01-2015

Roosendaal, 6 januari 2015. RBC is het nieuwe jaar prima gestart. In het eigen Herstaco Stadion werd zaterdag 3e klasser De Fendert met 6-1 verslagen.

De overwinning was meer dan verdiend. Bij rust was de stand nog 1-1, maar in de tweede helft was RBC niet meer te houden en liepen de oranje witten uit naar een ruime 6-1 overwinning. Dat resultaat was aanmerkelijk beter dan de wedstrijd die beide clubs in de voorbereiding tegen elkaar speelden op het Klundert-toernooi. Het werd toen 1-1.

Bij RBC zat vanwege het vertrek van Arthur van den Broek geen reservekeeper op de bank. Wessel Sloof van U17 gaat hem vervangen. De 16-jarige doelman, die aan het begin van dit seizoen overkwam van MOC '17, gaat één keer per week meetrainen met de selectie en zal tijdens de wedstrijden op de reservebank plaatsnemen.

Voordat RBC de competitie op 25 januari zal hervatten tegen Lepelstraatse Boys, speelt de ploeg van Erwin van der Woerdt nog oefenwedstrijden tegen zaterdag 4e klasser DRL uit Rotterdam (10 januari), zondag 3e klasser Terheijden (13 januari) en zaterdag 2e klasser Terneuzense Boys (17 januari).

RBC - De Fendert 6-1 (1-1)

Opstelling RBC: Thierry Aarts; Mike Schalk, Gino Pieter, Roy van Oeveren, Jordy van Dongen (Redouan el Allaoui/Jordy van Dongen); Lars de Voogd, Remko van der Kruyssen (Skender Memisi), Mo el Moussaoui; Mike Alderson, Andrej Numanovic, Nicky Vromans.

Scoreverloop:  1-0 Lars de Voogd, 1-1 Sven den Brouwer, 2-1 Andrej Numanovic, 3-1 Andrej Numanovic, 4-1 Mo el Moussaoui (penalty), 5-1 Skender Memisi, 6-1 Redouan el Allaoui.

Scheidsrechter: Jack Brummer.