RBC sluit 2014 winnend af

14-12-2014

Noordhoek, 14 december 2014. RBC heeft 2014 winnend afgesloten. In de blessuretijd werd Noordhoek met 0-1 geklopt.

RBC startte prima, maar echt goede mogelijkheden waren schaars in de eerste helft. Mo el Moussaoui had nog de grootste kans, maar de Noordhoek-keeper keerde zijn inzet. Diezelfde El Moussaoui gaf overigens net voor rust een duidelijk signaal af aan de supporters van Noordhoek dat hij hun schandalig gedrag helemaal zat was.

Ook in de tweede helft was RBC lang niet in staat de weinig echt grote kansen te benutten. Uiteindelijk was het Andrej Numanovic (zie foto) die in blessuretijd heel Noordhoek in rauw dompelde en de RBC supporters in euforie liet terugreizen naar Roosendaal. Zo kregen zij toch waar voor het door hen betaalde entreegeld.

Door de overwinning blijft RBC twee punten achterstand houden op koploper Steenbergen, dat zelf met 2-1 won van DIOZ. De mannen van trainer-coach Erwin van der Woerdt gaan nu de accu opladen voor de tweede seizoenshelft. Op vrijdag 2 januari start de selectie weer met de eerste training. Op dinsdag 6 januari speelt RBC in het Herstaco Stadion een oefenwedstrijd tegen zaterdag 3e klasser De Fendert. (Foto: Arthur Verbraak)

Noordhoek - RBC 0-1 (0-0)

Opstelling RBC: Thierry Aarts; Mike Schalk, Gino Pieter, Danny Mathijssen, Roy van Oeveren; Lars de Voogd, Remko van der Kruyssen, Mo el Moussaoui; Mike Alderson (Giovanni Verduijn), Andrej Numanovic, Redouan el Allaoui (Nicky Vromans).

Scoreverloop: 0-1 Andrej Numanovic.

Scheidsrechter:  M.G.A. Pijnenburg