Nog twee belangrijke wedstrijden voor winterstop

04-12-2014

 

Roosendaal, 4 december 2014. Voor RBC volgen er nog twee belangrijke wedstrijden tot aan de winterstop. Wedstrijden die allebei gewonnen moeten worden. Zaterdagavond komt DIOZ op bezoek in het Herstaco Stadion.

Trainer-coach Erwin van der Woerdt over zaterdagavond: "Lichtwedstrijden liggen ons goed met overwinningen tegen SC Gastel uit en NSV thuis, dus die statistieken werken in ons voordeel. Maar statistieken zeggen mij niet zoveel, het gaat erom wie er fit zijn, hoe scherp zijn we, hoe graag willen we winnen en wat willen we laten zien aan onze supporters. En dat zullen er hopelijk veel zijn met de supportersreünie die ook aanstaande zaterdag wordt georganiseerd."

Mo Boulahyan viel afgelopen zondag tegen Steenbergen uit met een knieblessure. De komende weken is het afwachten in hoeverre hij schade in zijn kniegewricht heeft. Hij zal er dus niet bij zijn zaterdag. Ook Danny Mathijssen had na de wedstrijd last van zijn heup/bovenbeen en het is afwachten of hij speelklaar is. Mitch Klijn is sowieso door zijn blessure afwezig. Mike Alderson is weer hersteld van de griep. Skender Memisi blijft voorlopig geschorst. De mondelinge behandeling van zijn tuchtzaak is op 10 december.

Afgelopen dinsdag kon RBC niet in het Herstaco Stadion terecht omdat er filmopnames waren en werd er een vervangende training gedaan. Van der Woerdt: "We zijn met een gedeelte van de groep gaan kickboksen. Mooi om te zien en te ervaren hoe de verschillende spelers en staf in een andere sport wel of niet uitblinken."

RBC hoopt op veel publiek aanstaande zaterdag. In samenwerking met wedstrijdsponsor Supportersvereniging RBC wordt een supportersreünie georganiseerd rondom de wedstrijd tegen DIOZ. Leden van de supportervereniging en RBC hebben vrij toegang tot het stadion, niet-leden betalen € 3 entree. Klik hier voor meer informatie. De laatste keer dat RBC tegen DIOZ speelde was in het seizoen 2012-2013. RBC won twee keer: 3-2 in Wouwse Plantage en 2-1 in Zegge.

Wedstrijdbalsponsor is Hansgrohe B.V. uit Westknollendam. Klik hier voor meer informatie over deze onderneming die staat voor hoogewaardige producten voor toekomstgerichte badkamerconcepten en milieuvriendelijke sanitairtechnologieën.