Nieuwe hoofdsponsoren RBC Voetbalopleiding

31-10-2014

 

Roosendaal, 31 oktober 2014. Joost van Oosterhout, die vertrekt als lid van de sponsorcommissie, laat het sponsorbestand van RBC goed gevuld achter. Na de presentatie van Sakko Commercial B.V. als hoofdsponsor van RBC is er wederom goed nieuws te melden op commercieel gebied. Van Oosterhout heeft namelijk drie sponsoren bereid gevonden om de alsmaar groeiende voetbalopleiding van RBC te blijven ondersteunen. Het betreft PLUS Gommers, Synsec Security & Services en Autobedrijf Jan Bogers. De namen van deze sponsoren komen op de wedstrijdshirts van al onze jeugdteams.

PLUS Gommers was in het verleden al een zeer trouwe en loyale sponsor van RBC en heeft de club jarenlang op diverse manieren ondersteund. Vorig seizoen was PLUS Gommers ook al één van de hoofdsponsoren van de RBC Voetbalopleiding. In de afgelopen periode is er intensief gesproken over een nieuwe samenwerking, welke deze week beklonken werd. Dit en volgend seizoen zal PLUS Gommers op de voorkant van het wedstrijdshirt te zien zijn. Bij PLUS Gommers kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. In de winkel in het Dijkcentrum kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan verse vis, vlees, zuivel, internationale artikelen, drogisterijprodukten en natuurlijk een uitgebreid wijnassortiment. Voor meer informatie over PLUS Gommers klikt u hier.

Synsec Security & Services is al sinds de heroprichting als sponsor aan RBC verbonden en was vorig seizoen ook al één van de hoofdsponsoren van de RBC Voetbalopleiding. Eigenaar George Brühns, waarvan beide zoons spelen in respectievelijk U10 en U15, vindt ondersteuning van de toekomstige talenten van RBC een eer om te mogen doen. Synsec Security & Services is een beveiligingsbedrijf met zeer veel ervaring op het gebied van beveiligingsdiensten. Als u wilt weten wat zij voor u kunnen betekenen, klik dan hier. Ook met Synsec Security & Services kwam RBC tot overeenstemming voor dit en komend seizoen. Synsec Security & Services zal te zien zijn boven het rugnummer op de achterkant van het wedstrijdshirt.

Ook Autobedrijf Jan Bogers uit Breda, sponsor sinds de heroprichting, heeft zijn sponsorovereenkomst met RBC verlengd. Eigenaar Ben Bogers zag zijn zoon afgelopen jaar de overstap maken van RBC naar de jeugdopleiding van Willem II. Ondanks deze overstap heeft Bogers nog steeds een bijzondere band met RBC en vindt het belangrijk de goede ontwikkelingen in Roosendaal te blijven steunen. Deze sponsor zal dit seizoen te zien zijn onder het rugnummer van het wedstrijdshirt en heeft een optie voor nog een jaar. Bij Autobedrijf Jan Bogers vindt u de beste occasions. Via hun website kunt u deze bekijken. Verder kunt u er terecht voor alle reparaties, schade reparaties en airco service. Het bedrijf is gevestigd op het adres Duitenhuisstraat 13 in Breda (bij Haagweg 84 links af).

Dankzij deze drie trouwe sponsoren kan RBC de positieve ontwikkelingen bij de club voortzetten. RBC is trots en dankbaar met zulke betrokken sponsoren! Ook interesse om sponsor te worden van RBC? Mail ons op commercie@rbcvoetbal.nl.