Nieuwe hoofdsponsor voor RBC

25-10-2014

 

Roosendaal, 25 oktober 2014. Sakko Commercial B.V. is de nieuwe hoofdsponsor van RBC. Vanavond zal RBC, in de wedstrijd tegen NSV, voor het eerst aantreden met het logo van de nieuwe hoofdsponsor op het shirt.

Sakko Commercial B.V. was sinds de heroprichting van de oranjewitten al mouwsponsor. Het bestuur van RBC is daarom dan ook bijzonder verheugd, dat deze trouwe sponsor bereid is gevonden om het hoofdsponsorschap op zich te nemen.

We hopen met onze sponsorbijdrage te kunnen bijdragen aan de doelstellingen van RBC, het kampioenschap in de 4e klasse", aldus de directeur van Sakko Commercial B.V.

Sakko Commercial B.V. is samen met OBOT B.V. - het eigen brandstof opslag depot - een onderdeel van Sakko Holding B.V. en is een zelfstandige oliehandel, gevestigd in Bergen op Zoom. In de afgelopen jaren heeft Sakko Commercial zich een prominente plaats verworven in de exploitatie van tankstations en de leverantie van brandstoffen en smeermiddelen aan tankstations en grootverbruikers in de sectoren industrie, transport, landbouw, garages en aannemerij. Klik hier voor meer informatie.

De verbintenis tussen Sakko Commercial B.V. en RBC loopt tot het eind van dit seizoen met een optie voor een meerjarige overeenkomst.