Off day tegen Grenswachters

21-09-2014

Roosendaal, 21 september 2014. RBC heeft de goede lijn van de wedstrijden tegen Lepelstraatse Boys en Lewedorpse Boys niet kunnen doorzetten. Door een off day verloren de oranjewitten met 0-2 van Grenswachters.

RBC begon prima aan de wedstrijd en drukte Grenswachters achteruit, maar wist dat overwicht niet te verzilveren. Twee persoonlijke fouten binnen een tijdsbestek van zes minuten, waren echter de oorzaak van een 0-2 achterstand. RBC probeerde nog voor rust een aansluitingstreffer te produceren, maar alle schoten gingen over en naast.

De tweede helft gaf eenzelfde soort beeld te zien als in de thuiswedstrijd tegen METO. De tegenstander leunde massaal op de defensie en liet RBC het spel maken. De ploeg van trainer-coach Erwin van der Woerdt was echter niet in staat de Putse grensbarrière te doorbreken (zie foto), waardoor RBC tegen zijn eerste competitienederlaag aanliep.

Volgende week speelt RBC een uitwedstrijd tegen HSC '28. Tegen die ploeg hebben de oranjewitten nog iets recht te zetten vanwege de 1-0 nederlaag tijdens het Dorpentoernooi. RBC gaat dus dubbel gemotiveerd naar Heerle om de zure nasmaak van de nederlaag van vandaag weg te spoelen. (Foto: Arthur Verbraak)

RBC - Grenswachters 0-2 (0-2)

Opstelling: Thierry Aarts; Gino Pieter, Danny Mathijssen, Roy van Oeveren, Nicky Vromans; Lars de Voogd, Skender Memisi (Mo Boulahyan), Remko van der Kruyssen; Anouar el Khassim (Mo el Moussaoui), Andrej Numanovic, Mike Alderson (Redouan el Allaoui).

Scoreverloop: 20. Gino Boer 0-1, 26. Gino Boer 0-2.