RBC laat METO ontsnappen

07-09-2014

 

Roosendaal, 7 september 2014. RBC is er niet in geslaagd om de eerste competitiewedstrijd in winst om te zetten. De oranjewitten lieten METO met een 0-0 gelijkspel uit het Herstaco Stadion ontsnappen. 

Vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter De Vos was de rolverdeling duidelijk. RBC trok ten aanval, METO liep achteruit. Maar ondanks het veldoverwicht en kansen voor Nicky Vromans, Mo Boulahyan, Mo el Moussaoui, Remko van der Kruyssen en Redouan el Allaoui wist RBC het net niet te vinden. Positief punt was dat de verdediging stond als een huis, METO kon geen potten breken.

Trainer-coach Erwin van der Woerdt baalde na afloop: "Het is zo jammer dat je het talrijk opgekomen publiek geen overwinning kan voorschotelen. En dat je jezelf niet beloont natuurlijk. Maar we zullen ze zelf tussen de palen moeten schieten, zo simpel is het."

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Lepelstraatse Boys. Zij verloren vandaag met 5-0 bij ODIO. De andere ploegen die vandaag een overwinning boekten waren SC Gastel, Steenbergen, Grenswachters en Nieuw Borgvliet. (Foto: Arthur Verbraak)

RBC - METO 0-0 (0-0)

Opstelling RBC: Thierry Aarts; Gino Pieter, Danny Mathijssen, Roy van Oeveren, Nicky Vromans; Remko van der Kruyssen, Hamza el Khassim (Skender Memisi), Lars de Voogd; Mo el Moussaoui, Mo Boulahyan (Andrej Numanovic) en Mike Alderson (Redouane el Allaoui)

Scheidsrechter: P.F. de Vos

Aantal toeschouwers: 505