Oproep Volta Side Fanatics

01-09-2014

 

Roosendaal, 1 september 2014. De Volta Side Fanatics doen een oproep aan alle RBC-supporters. RBC staat positief tegenover het initiatief en werkt graag mee aan de verspreiding van de oproep via haar eigen media.

 

Beste RBC-supporters,

Dit seizoen willen de Volta Side Fanatics weer gaan starten met het creëren, maken en uitvoeren van sfeeracties zoals je dat gewend was in het BVO-tijdperk. Er is met een flink uitgedunde groep vanuit de RBC Roosendaal-tijd een akkoord bereikt, en deze groep is aangevuld met nieuwe aanwas.

Afgelopen seizoen vertrok RBC vanuit de Rimboe naar het Herstaco Stadion. Door de slechte prestaties daalde het enthousiasme om spandoeken te maken, waardoor dit er helemaal niet meer van gekomen is. Wel werd er met het RBC-bestuur een akkoord bereikt over een opslagruimte en werkruimte in het Herstaco Stadion. De sfeergroep heeft op dit moment nog drie doeken in bezit – waarvan er één in zeer slechte staat is –  aangevuld met enkele kleinere doeken van de RFR die samenwerken onder dezelfde naam.

Nadat een aantal fans van de sfeergroep het ‘nieuwe’ RBC in actie hadden gezien groeide het enthousiasme om weer te gaan beginnen. Daarna ging het hard. Deze week werd met RBC en de activiteitencommissie van RBC een akkoord bereikt over een werklocatie binnen het Herstaco Stadion, want: “Als RBC juichen we sfeeracties zeer zeker toe en zien ook zeer zeker het belang hiervan in.” Ook zijn de eerste ontwerpen gemaakt, en die mogen er zijn!

Vanaf volgende week gaat een begin worden gemaakt met de nieuwe ontwerpen. De deadline staat vast op 7 september, de eerste competitiewedstrijd thuis tegen METO. Naarmate het seizoen vordert zullen er steeds meer nieuwe doeken verschijnen in het Herstaco Stadion, zodat jij een echt ‘RBC-thuisgevoel’ krijgt!

De afgelopen dagen was er een hoop te doen om de €3,- entree. Wij kunnen in ieder geval beloven dat het elftal van hoofdtrainer Erwin van der Woerdt het dubbel en dwars terugbetaald met geweldig voetbal. Wij hopen met de sfeeracties wat extra beleving in het stadion te bewerkstelligen, zodat je thuis of bij vrienden en familie kan vertellen dat je naast het voetbal nog iets fantastisch hebt meegemaakt en er de volgende thuiswedstrijd wéér bij bent. Ben jij inmiddels enthousiast geworden? Noteer 7 september in je agenda. Wij zijn erbij, jij toch ook!?

M.v.g.

VSF