Dubbele cijfers tegen SPS: 11-1

26-08-2014

Roosendaal, 26 augustus 2014. RBC heeft vanavond uitstekende zaken gedaan in het districtsbekertoernooi. In het Herstaco Stadion versloegen de oranjewitten de Zeeuwse zaterdag 4e klasser SPS met dubbele cijfers: 11-1.

De mannen van Erwin van der Woerdt waren vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter De Graaff heer en meester. Het vizier stond in de eerste helft nog niet helemaal op scherp. Na goals van Gino Pieter en Andrej Numanovic mocht SPS met een bescheiden 2-0 achterstand de kleedkamers opzoeken in de rust.

Na rust had RBC geen genade meer en haalde maar liefst negen keer de trekker over. Remko van der Kruyssen (3x), Mike Alderson (2x), Danny Mathijssen, Mo el Moussaoui, Nicky Vromans en Mo Boulahyan waren de schutters. De ploeg uit Poortvliet kon één keer tegen scoren.

De andere poulewedstrijd tussen Lewedorpse Boys en Luctor '88 werd afgelast. Bij winst aanstaande zaterdag tegen Lewedorpse Boys kan RBC zich plaatsen voor de tweede ronde. Die wedstrijd vindt plaats in het Herstaco Stadion. De aftrap is om 17.00 uur. De toegang is gratis.