Laatste oefenwedstrijd voor zomerstop

13-06-2014

 

Roosendaal, 13 juni 2014. Aanstaande zondag speelt RBC de laatste oefenwedstrijd voor de zomerstop. Tegenstander is het Engelse Birmingham Regional FC.

Birmingham Regional FC is een gelegenheidsteam, wat is samengesteld uit semi-profs en amateurspelers van Boldmere St. Michaels FC, Lichfield City FC, Bromyard Town FC en Shenstone Pathfinder, allemaal clubs uit de West-Midlands, de regio rondom Birmingham. Eén van de spelers is Mitchell Elliott. Deze speler woonde drie jaar in West-Brabant en speelde toen voor Dinteloord en Cluzona. In de voorbereiding op het laatste seizoen als betaald voetbalclub, speelde RBC op 8 juli 2010 in Wouw een oefenwedstrijd tegen Cluzona met Mitchell Elliott in de gelederen. RBC won destijds met 0-5.

RBC zal aantreden met uitsluitend spelers die volgend seizoen ook in het oranje wit te bewonderen zullen zijn. De wedstrijd in het Herstaco Stadion begint om 13.00 uur. Na deze wedstrijd gaan spelers en technische staf op vakantie. De voorbereiding op het nieuwe seizoen start op zondag 27 juli.