Spelers hopen op RBC voor de beker

05-06-2014

 

Roosendaal, 5 juni 2014. Over tien dagen moeten alle overschrijvingsformulieren op de burelen van de KNVB liggen. Spelers en clubs zijn op dit moment dan ook druk bezig met het invullen en verwerken van overschrijvingsformulieren en -kaarten en het verzamelen van spelerspassen. Langzaamaan wordt nu ook definitief zeker welke spelers er komen en gaan.

Zo hebben tien spelers van RBC officieel overschrijving aangevraagd naar Alliance. Dat zijn Nicky Duijvelaar, Maarten Hack, David van Kiel, Wiebe de Kok, Nicky Maas, Mike Magielse, Nick Smit, Jesse Verbraak, Ivo Vergouwen en Dennis Voermans. Het is de bedoeling dat Alliance komend seizoen weer met een zaterdagteam aan de competitie zal deelnemen, waarvan de tien RBC-ers de basis gaan vormen. Dit team zal ingedeeld worden in de 4e klasse. Het is dus mogelijk dat de oud RBC-ers volgend seizoen tegen RBC moeten uitkomen, indien het zaterdagteam van Alliance en RBC tegen elkaar loten voor de KNVB-beker.

Geconfronteerd met die mogelijkheid laat Dennis Voermans weten dat wel te zien zitten: "Loten voor de beker zou wel leuk zijn inderdaad. Dan kunnen we zien of de oude rotten nog voor een verrassing kunnen zorgen!" Het KNVB-bekertoernooi start in het weekend van 23 en 24 augustus.