Oefenwedstrijd afgelast

10-06-2014

 

Roosendaal, 10 juni 2014. De oefenwedstrijd die RBC donderdag zou spelen tegen Sterrenteam BoZ gaat niet door. Bij de Bergse selectie kwamen dusdanig veel afzeggingen binnen, dat er geen representatief team op de been kan worden gebracht. Melvin de Leeuw en John Schot zullen dus helaas niet hun opwachting kunnen maken in hun 'oude' stadion.

De laatste oefenwedstrijd die RBC voor de zomerstop gaat spelen, is dus aanstaande zondag 15 juni. Tegenstander is het Engelse Birmingham Regional FC.

Birmingham Regional FC is een gelegenheidsteam, wat is samengesteld uit semi-profs en amateurspelers van Boldmere St. Michaels FC, Lichfield City FC, Bromyard Town FC en Shenstone Pathfinder, allemaal clubs uit de West-Midlands, de regio rondom Birmingham.

Eén van de spelers die meespeelt is Mitchell Elliott. Deze speler woonde drie jaar in Nederland en speelde toen voor Dinteloord en Cluzona. In de voorbereiding op het laatste seizoen als betaald voetbalclub, speelde RBC op 8 juli 2010 in Wouw een oefenwedstrijd tegen Cluzona met Mitchell Elliott in de gelederen. RBC won destijds met 0-5.

De wedstrijd in het Herstaco Stadion begint om 13.00 uur.