RBC Familiedag

30-04-2014

 

Roosendaal, 30 april 2014. Enige tijd geleden is er binnen RBC een activiteitencommissie opgestart. Deze bestaat uit Miranda Bus, Natasja Feenstra, Leo van Nispen, Sylvia van de Nobelen, Corné Veraart en Dennis Voermans. De commissie heeft als doel het organiseren van allerlei mogelijke activiteiten voor de club. Zo heeft de activiteitencommissie bijvoorbeeld de aloude shootout-competitie tijdens de rust bij thuiswedstrijden van RBC weer in ere hersteld. Mocht u ideeën of tips hebben voor de activiteitencommissie, neem dan contact op via het e-mailadres activiteiten@rbcvoetbal.nl.

Inmiddels is de activiteitencommissie begonnen met de organisatie van een heuse RBC Familiedag in het Herstaco Stadion op zaterdag 24 mei. De familiedag begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur, waarna er een BBQ plaats vindt. Tijdens deze dag worden er diverse leuke spellen en activiteiten georganiseerd.

De dag is bedoeld voor alle mensen die RBC een warm hart toedragen. Het is de bedoeling dat zowel spelers als ouders zich opgeven voor de activiteiten overdag met het Inschrijfformulier Activiteiten. Dit in verband met de lunch die door RBC aan hen aangeboden zal worden. Natuurlijk zal ook het supporterscafé en keuken gewoon geopend zijn.

Enkele activiteiten die overdag plaatsvinden zijn:
- penalty- en stropdas schieten;
- fotospeurtocht;
- springkussen;
- voetbaltoernooi (alleen voor spelers en ouders).

Zowel de kleedkamers en douches zullen beschikbaar zijn, zodat iedereen zich na de activiteiten op kan frissen.

's Avonds willen we de dag goed afsluiten met een gezamenlijke BBQ vanaf 18.00 uur. Hiervoor dient een Inschrijfformulier Barbecue ingevuld te worden met daarop de keuze voor een pakket. Op dit formulier staan ook de diverse prijzen voor de verschillende pakketten vermeld.

Kun je overdag niet aanwezig zijn, maar 's avonds wel voor de BBQ, dan kan dit natuurlijk ook.

Beide formulieren dienen door spelers bij de teammanagers ingeleverd te worden. Niet-spelende leden, sponsoren en andere belangstellenden kunnen het formulier aan de bar van het supporterscafé inleveren. Dit kan op:

- zaterdag 3 mei 2014 van 11.30 tot 13.00 uur;

- zondag 4 mei 2014 van 13.00 tot 14.30 uur en in de rust van de wedstrijd.

- donderdag 8 mei 2014 van 19.00 tot 20.00 uur.