Logopediepraktijk Steenbergen toegetreden tot RBC Netwerk

25-10-2024

ROOSENDAAL - Wederom een nieuwe sponsor voor RBC. Het betreft Logopediepraktijk Steenbergen. Welkom bij het RBC Netwerk!

Logopedie is er voor iedereen die moeite heeft met praten, begrijpen, luisteren, eten of drinken. Bij Logopediepraktijk Steenbergen helpen ze baby's, kinderen en volwassenen die tegen deze problemen aanlopen. Denk bijvoorbeeld aan een kind dat nog niet goed kan praten, een volwassene die vaak hees is, of een baby die moeite heeft met drinken uit de fles.

De logopedisten helpen bij:

  • Baby’s: bijvoorbeeld bij problemen met zuigen, slikken of het leren eten van vast voedsel.
  • Kinderen: als je kind moeite heeft met het uitspreken van woorden, laat begint met praten of het moeilijk vindt om andere kinderen te begrijpen.
  • Volwassenen: voor mensen die problemen hebben met hun stem, slikken of communiceren, bijvoorbeeld na een operatie of door een ziekte.

Hanneke Verheij, eigenaar: "Logopedie is een beetje zoals voetbal: in voetbal werkt het team samen om de bal in het doel te krijgen. Logopedie is vergelijkbaar, maar in plaats van een bal, werken we samen om je communicatie, eten en drinken te verbeteren. De logopedist is als de coach die je helpt om beter te worden in het 'spel' van praten en slikken. Met de juiste oefening en begeleiding zorg je ervoor dat je zelfverzekerd en sterk in je 'wedstrijd' staat."
Heb je vragen over spraak, taal, of slikproblemen? Of maak je je zorgen over je kind? Neem gerust contact met hen op. Ze zijn er om je te helpen het beste uit jezelf of je kind te halen, net als een goede coach bij het voetbal!

Bezoek www.logopediesteenbergen.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.