RBC in bevrijdingsshirts tegen Mierlo Hout

15-10-2024

ROOSENDAAL - Om te herdenken dat Roosendaal 80 jaar geleden werd bevrijd door de Britse Polar Bears Division, speelt RBC tegen Mierlo Hout in speciale bevrijdingsshirts.

Mierlo Hout promoveerde net als RBC twee seizoenen achter elkaar. De ploeg uit het Helmondse stadsdeel maakte vorig seizoen haar debuut in de Eerste Klasse en dit seizoen in de Vierde Divisie. Afgelopen zondag verloor Mierlo Hout met 3-1 bij Dongen waardoor het team van trainer Raymond Koenraadt momenteel op de veertiende plaats staat.

RBC wist bij MASV voor de tweede keer dit seizoen de volle buit mee naar Roosendaal te nemen. Door de sprankelende 0-4 overwinning steeg RBC naar plek zes. De mannen van trainer-coach Mark Klippel zullen de lijn willen doortrekken om zo ook het thuispubliek te trakteren op een overwinning.

De wedstrijd staat zondag onder arbitrale leiding van scheidsrechter Teun van Pelt uit Hilvarenbeek en de assistent scheidsrechters André Werrelman uit Heeze en Djayankoemar Dhoen uit Rotterdam. 

De poorten van het Atik Stadion gaan open om 13:00 uur. De prijs van een wedstrijdticket bedraagt € 6, voor jeugd t/m 17 jaar en 65+ (op vertoon van ID) € 3. Daarmee heeft u toegang tot de Zuid- en Oost tribune en de vakken BCE en BCF op de Hoofdtribune. De tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Atik Stadion, maar vooraf ook online te bestellen in onze ticketshop. Klik daarvoor hier. RBC SeizoenClubCard houders hebben uiteraard gratis toegang. Parkeren op het stadionparkeerterrein is gratis.