RBC naar Arnhem voor wedstrijd tegen MASV

11-10-2024

ROOSENDAAL - RBC reist zondag af naar Arnhem waar het gaat spelen tegen MASV, de hoogst spelende club uit de Gelderse hoofdstad achter Vitesse.

Daar waar de oranjehemden al menigmaal slag leverden met Vitesse, kwam RBC nog nooit uit tegen MASV. De ploeg uit de Arnhemse wijk Malburgen-West maakte vorig seizoen haar debuut in de Vierde Divisie en eindigde toen op de achtste plaats. Momenteel staat het team van trainer Dennis van Beukering vijfde op de ranglijst en heeft twee punten meer dan RBC. Vorige week verloor MASV de uitwedstrijd bij Mierlo Hout met 2-1.

RBC zakte na het gelijk spel tegen Baronie van vorige week naar de achtste plaats en staat daarmee nog steeds in het gewenste linker rijtje. De mannen van trainer-coach Mark Klippel zijn echter nog steeds ongeslagen. Uiteraard willen de oranjehemden dat voorlopig blijven, maar het liefst niet opnieuw met een gelijkspel. Met uitzondering van de lang geblesseerden Angelmo Vyent en Harald Baartmans heeft Klippel voor zondag een geheel fitte selectie tot zijn beschikking.

De wedstrijd in Arnhem staat onder arbitrale leiding van scheidsrechter Max Kok uit Maastricht en de assistent scheidsrechters Robin van Rijsbergen uit Millingen en Samir Aboujid uit Bussum. De aftrap in Arnhem is om 14:00 uur en de toegang bedraagt € 5.