Opnieuw Limburgse tegenstander voor RBC

26-09-2024

ROOSENDAAL - Na afgelopen zondag thuis tegen SV Venray te hebben gespeeld, wacht RBC opnieuw een Limburgse tegenstander. Deze keer gaan de oranjehemden op bezoek bij Wittenhorst.

Mede door een prima voorbereiding met overwinningen op derdedivisionisten Gemert, OJC Rosmalen en UNA, is Wittenhorst toch minder voortvarend uit de startblokken geschoten dan vooraf mocht worden verwacht. Afgelopen zondag wisten de oranje-zwarten de tweede overwinning te boeken en vinden we hen daardoor terug op de negende plaats van de ranglijst. Wel is het oppassen voor Wittenhorst-spits Jeroen Verkennis. Hij staat samen met drie andere spelers met vijf goals bovenaan de topscorerslijst.

RBC raakt steeds meer in een flow. Na drie gelijke spelen, wonnen de mannen van trainer-coach Mark Klippel inmiddels twee keer achtereen. Die positieve lijn willen de oranjehemden uiteraard voortzetten in Horst.

De wedstrijd staat onder arbitrale leiding van het scheidsrechter Barry Huizinga uit Breda en de assistent scheidsrechters Faruk Akdeniz en Marius Sirbulescu. De aftrap op Sportpark Ter Horst is om 14:30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 4.