Welkom thuis!

19-09-2024

ROOSENDAAL - Aanhuis.nl Roosendaal Tapijt Drive-in is toegetreden tot het RBC Netwerk. De in Roosendaal gevestigde onderneming wordt daarmee wederom sponsor van RBC. Welkom thuis!

Johan van de Sanden, eigenaar: "Onze band met RBC is al van kleins af aan. Ik ging graag met mijn vader naar RBC kijken in het oude Stadion De Luiten. Mijn vader Cees van de Sanden is zelfs even speler geweest van het 1e elftal en mede daardoor hebben wij altijd een binding gehad met RBC.

Wij zijn dan ook verheugd de komende jaren de oude traditie door te kunnen zetten en aan te kondigen dat we een sponsoring van drie jaar aangaan met RBC! De club groeit weer en wij willen daar graag een onderdeel van zijn."

Aanhuis.nl Roosendaal Tapijt Drive-in bestaat al vanaf 1981 en is gevestigd aan de Gastelseweg in Roosendaal. Zij ontzorgen u op het gebied van de inrichting van uw woonhuis. Denk aan pvc, tapijt, gietvloeren, traprenovatie, laminaat, gordijnen, zonwering, behang, schilderwerk, kasten op maat enz. Alles wordt door eigen vakmensen uitgevoerd. Ook kunt u bij hen terecht voor interieuradvies op maat.

Kijk voor meer info op: www.Aanhuis.nl/Roosendaal of bel: 0165 557558.