RBC ontmoet oude bekende

16-09-2024

ROOSENDAAL - De eerstvolgende tegenstander van RBC is eindelijk weer eens een oude bekende. SV Venray is een van de weinige clubs uit de Vierde Divisie C waartegen RBC al eens speelde.

In het laatste seizoen voordat RBC zou terugkeren naar het betaald voetbal, 1982-1983, debuteerde SV Venray in de Hoofdklasse. Op 6 maart 1983 kwamen de Noord-Limburgers naar De Luiten en verloren van RBC met 2-1. SV Venray kwam nog wel op voorsprong door Geert Litjens, maar door goals van Rini Broeren en Toon Deijkers bleven de punten toch in Roosendaal.

Dat laatste zullen de mannen van trainer-coach Mark Klippel ook de komende wedstrijd ambiëren. Afgelopen zondag wisten de oranjehemden de eerste overwinning te boeken, waardoor RBC naar de zesde plaats wist te stijgen. Door een blessure van de scheidsrechter moest de wedstrijd van SV Venray tegen Mierlo Hout een kwartier voor het einde gestaakt worden. Op dat moment was de stand 1-3. Gisteren werd het restant uitgespeeld en werd het uiteindelijk nog 1-4. De rood-wit-blauwen hebben daardoor een punt minder dan RBC en vinden we terug op de tiende plaats.

De wedstrijd staat zondag onder arbitrale leiding van scheidsrechter Bjorn Kuiper uit Vaassen en de assistent scheidsrechters Cihad Kucuksen uit Rotterdam en André van Vliet uit Delfgauw. 

De poorten van het Atik Stadion gaan open om 13:00 uur. De prijs van een wedstrijdticket bedraagt € 6, voor jeugd t/m 17 jaar en 65+ (op vertoon van ID) € 3. Daarmee heeft u toegang tot de Zuid- en Oost tribune en de vakken BCE en BCF op de Hoofdtribune. De tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Atik Stadion, maar vooraf ook online te bestellen. Klik daarvoor hier. RBC SeizoenClubCard houders hebben uiteraard gratis toegang. Parkeren op het stadionparkeerterrein is gratis.