RBC op jacht naar eerste overwinning

02-09-2024

ROOSENDAAL - Na twee gelijke spelen gaat RBC zondag op jacht naar de eerste overwinning. Dat moet dan gebeuren tegen medekoploper AWC.

AWC wist de eerste twee wedstrijden te winnen. Bij MASV werd met 0-2 gewonnen en zondag werd promovendus Mierlo Hout met 4-0 verslagen. Hierdoor voeren ze samen met UDI'19 en Groene Ster de ranglijst aan. Vorig seizoen speelde de ploeg uit Wijchen voor de eerste keer in de Derde Divisie, maar dat bleef beperkt tot dat ene jaar. De groen-witten eindigden op de vijftiende plaats en moesten zich zien te handhaven in de nacompetitie. Daarin werden ze echter door Smitshoek uitgeschakeld waardoor degradatie volgde. 

RBC staat na twee gelijke spelen op de elfde plaats, maar is nog steeds ongeslagen. Dat willen de mannen van trainer-coach Mark Klippel uiteraard blijven. Maar ze willen meer, namelijk de drie punten in eigen stadion houden.

De wedstrijd staat zondag onder arbitrale leiding van scheidsrechter Max Kok uit Maastricht en de assistent scheidsrechters Julia Iureva en Isis Thorissen.

De poorten van het Atik Stadion gaan open om 13:00 uur. De prijs van een wedstrijdticket bedraagt € 6, voor jeugd t/m 17 jaar en 65+ (op vertoon van ID) € 3. Daarmee heeft u toegang tot de Zuid- en Oost tribune en de vakken BCE en BCF op de Hoofdtribune. De tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Atik Stadion, maar vooraf ook online te bestellen. Klik daarvoor hier. RBC SeizoenClubCard houders hebben uiteraard gratis toegang. Parkeren op het stadionparkeerterrein is gratis.