Nieuwe assistent trainer

28-08-2024

ROOSENDAAL - RBC is er in geslaagd om op korte termijn een opvolger te vinden voor Ronald van Oeveren als assistent trainer: Joris Hendrikx. Vanavond gaat hij samen met Mark Klippel voor de eerste keer aan de slag met de selectie.

Hendrikx is 46 jaar en was de laatste zes seizoenen assistent trainer bij Unitas'30, waarvoor hij in het verleden zelf ook speelde en jeugdtrainer was. Omdat Hendrikx al zijn hele voetballeven bij Unitas' 30 heeft doorgebracht, ziet hij enorm uit naar de overstap naar RBC. " Klopt, bij Unitas kende ik alles en iedereen en daarom ben ik toe aan een heel andere uitdaging. Ik heb goede gesprekken gehad met Mark Klippel en Jean-Paul Nuijten over hoe wij over voetbal denken en hoop daarmee van waarde te kunnen zijn voor RBC", aldus Hendrikx. 

"Joris is een gedreven trainer die bij Unitas' 30 ervaring heeft opgedaan in de Vierde Divisie. We hebben een heel goed gevoel bij hem en zijn er van overtuigd dat hij met zijn opgedane kennis en kunde een prima verlengstuk zal zijn van Mark", aldus bestuurslid technische zaken Jean-Paul Nuijten.