Nieuwe sponsor

18-08-2024

ROOSENDAAL -  RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij: Haverkamp Financieel & Fiscaal Advies. Welkom!

Haverkamp Financieel & Fiscaal Advies verzorgt de gehele financiële administratie met alle fiscale aangiften inclusief de daarbij horende adviezen. Verder verzorgt Haverkamp Financieel & Fiscaal Advies werkzaamheden op interim basis.

Rob Haverkamp, eigenaar: "Fijn dat ik me kan aansluiten bij het RBC Netwerk. De verbinding met RBC is ontstaan toen ik vanaf jongs af aan met mijn ouders naar De Luiten ging en later naar het nieuwe stadion. Deze mooie momenten zijn me altijd bijgebleven. Gelukkig is RBC op de weg terug naar boven en is inmiddels weer in de Vierde Divisie terechtgekomen.

Mooi is dat de club weer groeit en dat er veel mensen de club weer weten te vinden. Verder is het interessant om mezelf op zakelijk gebied aan te sluiten bij RBC Netwerk. Steeds meer bedrijven sluiten zich aan bij het netwerk, waardoor de netwerkbijeenkomsten mooie mogelijkheden bieden om met andere bedrijven in contact te komen. Door de mooie herinneringen uit het verleden en de zakelijke mogelijkheden is het een mooi moment om mij bij het RBC Netwerk aan te sluiten. Verder weet ik zeker dat mijn ouders trots op me zijn met deze keuze." 

Kijk voor meer informatie op https://haverkampfenfadvies.nl/.