InterRigby blijft RBC Netwerk trouw

24-07-2024

ROOSENDAAL - InterRigby blijft het RBC Netwerk trouw en verlengt de samenwerking.

Dennis Rigbers, eigenaar: "Met mijn bedrijf InterRigby ben ik 3 jaar geleden gestart met sponsoring bij RBC. Bijgaande foto met Hans van der Ende dateert van april 2021, niet alleen een mooi mens maar ook iemand met hart voor de club RBC. Leuk om te melden dat ik de overeenkomst met RBC heb verlengd, niet alleen vanwege de club RBC, maar met name om al die mensen die de club maken tot waar RBC nu staat.

Het gaat niet alleen over sponsoring, het is veel meer dan dat. Het gaat over de verbinding die je hebt met de club en de mensen. Die verbinding is al ontstaan toen ik in de jeugd ben gescout door RBC. Ik heb er zelf gevoetbald net als mijn broer, mijn ouders die onze wedstrijden bezochten hebben zich altijd betrokken en thuis gevoeld bij de club. Veel bijzondere herinneringen die ons al die tijd zijn bijgebleven.

In drie jaar tijd heeft de club een mooie ontwikkeling doorgemaakt, vanuit de Tweede Klasse staat RBC na twee promoties komend seizoen een nieuwe uitdaging te wachten in de Vierde Divisie. Deze ontwikkeling heeft niet alleen organisatorisch plaatsgevonden maar ook op het veld. De prestaties binnen de lijnen zijn een weerspiegeling van wat er binnen de organisatie gebeurt. Respect en waardering voor al die mensen die zich inzetten voor de club en RBC een warm hart toedragen.

Ook op zakelijk gebied maakt RBC mooie ontwikkelingen door, het RBC Netwerk blijft groeien, steeds meer bedrijven sluiten zich aan bij het netwerk. Mooi om te zien hoe de club zich verder ontwikkelt zowel op sportief, zakelijk als maatschappelijk vlak.

InterRigby verzorgt finance werkzaamheden op interimbasis en recruitment (vaste functies en interim). Een bewuste keuze om actief te blijven binnen het werkveld van finance en vanuit mijn achtergrond en expertise bedrijven te kunnen ondersteunen in combinatie met het zoeken naar de juiste mensen voor organisaties."

Dank voor je persoonlijke motivatie Dennis! Ga voor meer info naar www.interrigby.nl.