Nieuwe wedstrijdverzorger

22-07-2024

ROOSENDAAL - Bas van den Bersselaar wordt de nieuwe wedstrijdverzorger bij het eerste elftal van RBC. De 27-jarige Bredanaar blijft daarnaast ook werkzaam bij Terheijden, waar hij al drie jaar verzorger is. 

Van den Bersselaar wordt verantwoordelijk voor het bieden van de eerste hulp tijdens wedstrijden aan de spelers. Daarnaast speelt hij een cruciale rol in het fit houden van de spelers en het maximaliseren van hun prestaties op het veld, waarbij hij nauw samenwerkt met hoofdverzorger Joop Jongbloed.

Van den Bersselaar heeft een grote affiniteit met voetbal: "Ik heb zelf ruim 20 jaar gespeeld bij Baronie, Bavel en Terheijden. Op jonge leeftijd ben ik ook begonnen met het verzorgen rondom wedstrijddagen en trainingen. Hier ligt ook een grote passie van mij. Ondertussen ben ik in de afrondende fase van de opleiding fysiotherapie en zie ik mijzelf ook werken in de sport hierna. RBC beschikt over een rijke geschiedenis met veel hoogte- en een aantal dieptepunten. De laatste jaren is er een sterke stijgende lijn ingezet naar de top van het amateurvoetbal. Een hele grote ambitie heerst er rond de club zo te merken. Iets wat bij mij ook past, streven naar beter en het allerbeste."