Laatste wedstrijd

24-05-2024

ROOSENDAAL - Morgen speelt RBC in het Gelderse Waardenburg de laatste wedstrijd van dit seizoen. Tegenstander is dan WNC.

RBC wil de competitie ongeslagen afsluiten. De laatste hobbel die daarvoor genomen moet worden is een lastige. WNC is na de nederlaag bij RBC in januari verder ook ongeslagen gebleven en staat dan ook ongenaakbaar op de tweede plaats met tien punten voorsprong op Almkerk. WNC, dat vorig seizoen uit de Vierde Divisie degradeerde, verzekerde zich daardoor inmiddels van een plaats in de nacompetitie voor promotie. De Waardenburgers zullen uiteraard in die goede flow willen blijven zitten met het oog op 5 juni.

RBC en WNC troffen elkaar in Roosendaal in de eerste competitiewedstrijd na de winterstop en die wist RBC dus te winnen. De oranjehemden deelden destijds meteen een dreun uit aan de toen ook al op de tweede plaats staande nummer twee WNC. In het Atik Stadion stond het bij rust 3-0, werd het daarna nog even spannend toen de bezoekers terugkwamen tot 3-2, maar uiteindelijk trok RBC aan het langste eind met een 5-2 overwinning.

Afgelopen zaterdag had RBC geen problemen met TSC en won eenvoudig met 3-0 door een goal van Moustafa Mohammad en twee van Jens Wirix. WNC had een zware dobber aan Sparta'25, maar ondanks een 2-1 achterstand wisten de geel-zwarten toch nog met 2-3 te winnen.

De wedstrijd staat morgen onder leiding van scheidsrechter Johan Hodzelmans uit Roermond.