Vertrek Anass el Gamali bij RBC

28-03-2024

ROOSENDAAL - Annas el Gamali is aan zijn laatste seizoen bij RBC bezig. Na zes seizoenen in het oranje-wit gaat de 30-jarige Roosendaler RBC verlaten.

Anass el Gamali speelde in de jeugd bij BSC en Alliance. Bij de roodzwarten debuteerde hij in het eerste elftal. Daarna speelde El Gamali vijf seizoenen voor SC Kruisland en maakte de opmars mee van de oranjezwarten van de Derde naar de Tweede Klasse. In 2018 maakte hij de overstap naar RBC, dat toen nog in de Derde Klasse uitkwam. Bij zijn komst naar de oranjehemden liet hij optekenen: "Ik zal niet zeggen dat RBC zomaar even kampioen gaat worden, maar een positie in de top drie moet wel het streven zijn. En dan maar zien waar het eindigt." Twee jaar later volgde de promotie naar de Tweede Klasse. Vorig seizoen tilde hij de kampioensschaal omhoog en datzelfde wil hij ook doen bij het beëindigen van zijn carrière bij RBC!

"De beslissing dat Anass RBC gaat verlaten, is in goed onderling overleg genomen", aldus bestuurslid voetbaltechnische zaken Jean-Paul Nuijten. "We bedanken Anass voor zijn inzet voor onze club de afgelopen seizoenen en wensen hem veel succes in de toekomst, zowel op als naast het veld."