Pupil van de Week: Sam Mohammadi

03-02-2024

ROOSENDAAL - Morgen staat de wedstrijd tussen RBC en VOAB op het programma. RBC verloor afgelopen dinsdag de oefenwedstrijd tegen Terneuzense Boys, dus zullen scherp aan de aftrap willen staan tegen VOAB. Zij staan momenteel twaalfde in de competitie en hebben de punten dus hard nodig om degradatie te ontlopen. Vanuit de JO11 zal Sam Mohammadi als Pupil van de Week de mannen van het eerste komen aanmoedigen en de aftrap verrichten.

Sam is negen jaar oud en woont in Etten-Leur. Hij zit in groep 6 van De Springplank en krijgt daar les van meneer Bas en meneer Luciën. Voordat hij twee jaar geleden naar RBC kwam, speelde Sam bij Internos. Omdat hij graag beter wil worden als voetballer is hij naar RBC gekomen. Hij speelt in het team van trainer Tygo Geuzenveld graag op het middenveld en dan centraal met de punt naar achter.

Ronaldo is de beste voetballer, die is sterk aan de bal en scoort veel. In Nederland kijkt Sam graag naar Ajax en in het buitenland is Barcelona favoriet. Zijn hoogtepunt heeft hij bij RBC beleefd, spelen tegen Feyenoord. Maar ook winnen van NAC Breda dit seizoen was erg gaaf.

Sam doet naast voetbal ook graag andere sporten zoals trefbal. Hij is vaak op het court bij school te vinden om te voetballen en speelt net zoals iedereen graag Fortnite. Zijn lievelingseten is biefstuk met frietjes.

Sam denkt dat de uitslag 3-1 in het voordeel van RBC gaat zijn en als er gevraagd wordt wie moet er spelen, dan geeft hij aan dat de aanvoerder zeker de beste is. Dus Perry, zet hem op! Sam heeft er zin in en wij wensen hem veel plezier.