Zaterdagavond topper in Atik Stadion

16-01-2024

ROOSENDAAL - Zaterdagavond staat er een topper op het programma in het Atik Stadion. Koploper RBC ontvangt dan de nummer twee WNC. De aftrap is om 18:00 uur.

WNC lijkt de enige ploeg in de Eerste Klasse E die RBC nog kan bedreigen. De Waardenburgers hebben weliswaar een achterstand van elf punten, maar bij winst kruipen ze dichterbij. Voorafgaand aan de competitie werd WNC als als potentiële promotie kandidaat ingeschat. De ploeg van trainer Cor Prein, die al tien seizoenen lang de scepter zwaait, degradeerde vorig seizoen via de nacompetitie uit de Vierde Divisie. De geel-zwarten hebben vanuit het verleden wel een link met RBC. Ooit hadden zij twee oud RBC-spelers als trainer: Marcel van Helmond van 2008 t/m 2012 en Jeffrey Kooistra van 2012 t/m 2014. WNC speelt overigens morgen nog een bekerwedstrijd tegen zondag tweedeklasser Geldrop.

RBC is er uiteraard op gebrand om de drie punten in Roosendaal te houden en daarmee de voorsprong uit te breiden naar 14 punten. Met de 3-2 oefenzege op FC Dordrecht O21 en de 0-6 bekerwinst bij Hoeven lijken de mannen van trainer-coach Mark Klippel klaar voor de topper. 

De wedstrijd staat zaterdagavond onder arbitrale leiding van scheidsrechter Nihat Babat uit Bergen op Zoom en de assistent scheidsrechters Hugo Witjes uit Vught en Stefan van Zundert uit Steenbergen.

De poorten van het Atik Stadion gaan open om 17:00 uur. De prijs van een wedstrijdticket bedraagt € 5, voor jeugd t/m 17 jaar en 65+ (op vertoon van ID) € 2,50. Deze zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Atik Stadion, maar vooraf ook online te bestellen. Klik daarvoor hier. RBC SeizoenClubCard houders hebben uiteraard gratis toegang. Parkeren op het stadionparkeerterrein is gratis.