Moustafa Mohammad langer bij RBC

11-01-2024

ROOSENDAAL - Moustafa Mohammad speelt ook volgend seizoen voor RBC. De 26-jarige aanvaller, die in de oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht O21 de gelijkmaker binnenschoot, tekende voor een seizoen bij.

Mohammad kwam aan het eind van vorig seizoen, samen met de gebroeders Wirix, over van Baronie. Na een jarenlang verblijf op De Blauwe Kei was hij toe aan een nieuwe uitdaging, zo liet hij destijds optekenen. Die uitdaging is hem prima bevallen: "Ja, het is mooi om te zien hoe deze club groeit en leeft. Het is een eer om daar een deel van te zijn. Hoewel het op persoonlijk vlak beter kon, ben ik toch blij dat ik een belangrijke rol heb kunnen spelen. Ik geloof dat als we dit team bij elkaar kunnen houden, we samen grote dingen kunnen bereiken."

Met het team bij elkaar houden, is bestuurslid voetbaltechnische zaken Jean-Paul Nuijten druk bezig. Hij is dan ook blij met de contractverlenging van Mohammad: "Moustafa is zeker een aanwinst voor ons gebleken dit seizoen en heeft toch al vijf doelpunten en menig assist achter zijn naam staan. Verder laat hij andere spelers binnen ons team beter presteren en ben ik ervan overtuigd dat hij nog beter kan en nog meer in zijn mars heeft."