Indeling voorjaarscompetities

04-01-2024

ZEIST - De KNVB heeft de indeling bekend gemaakt van de voorjaarscompetities. RBC O23 is ingedeeld in de Vierde Divisie I en RBC JO15 in de Zesde Divisie F.

RBC O23 eindigde in de najaarscompetitie als tweede in de Vierde Divisie N en pakte daardoor net naast promotie. De tegenstanders die de ploeg van trainer David van Toor in de voorjaarscompetitie gaat tegenkomen, zijn het uit de Eerste Klasse gepromoveerde Dubbeldam, Kloetinge O23-2, Nieuwenhoorn, Oranje Wit O23-2, het uit de Derde Divisie gedegradeerde SHO, SV Charlois en VV Smitshoek. De competitie gaat dinsdag 23 januari van start. RBC O23 begint dan in Oud Beijerland met een uitwedstrijd tegen SHO O23.

RBC JO15 pakte in de najaarscompetitie de titel in de tweede fase van de Hoofdklasse 01 waardoor de boys van trainer Leon Withagen naar de Zesde Divisie promoveerden. Zij treffen daarin de volgende opponenten: het uit de Hoofdklasse gepromoveerde Bavel, BSC, Dommelen, het uit de Vijfde Divisie gedegradeerde JVOZ, Kloetinge, Roosendaal, TSC, het uit de Vijfde Divisie gedegradeerde Unitas'30, het uit de Hoofdklasse gepromoveerde VOAB, WSC en Zwaluw VFC. Deze competitie gaat zaterdag 3 februari van start en RBC JO15 trapt dan in Etten-Leur af tegen Unitas'30.