Bestel nu je halve SeizoenClubCard

03-01-2024

ROOSENDAAL - RBC is op stoom tijdens dit seizoen. Na de promotie naar de Eerste Klasse staan de oranjehemden hierin na tien speelronden bovenaan met maar liefst een voorsprong van elf punten op de nummer 2. Daarmee komt de wens om divisievoetbal te bereiken steeds dichterbij. Mis niets van de tweede seizoenshelft, bestel nu jouw halve SeizoenClubCard en beleef de strijd om het kampioenschap en promotie naar de Vierde Divisie in het Atik Stadion. Samen zijn we RBC, samen willen we hogerop!

Met de RBC SeizoenClubCard heb je uiteraard gratis toegang tot de thuiswedstrijden van RBC. Maar daarnaast word je tevens lid van de vereniging en verkrijg je toegang tot de algemene ledenvergadering. Dit orgaan benoemt het bestuur, beoordeelt het gevoerde beleid, controleert de jaarrekening en stelt de begroting vast. Als stemgerechtigd lid stem je mee over alle tijdens de algemene ledenvergadering te nemen besluiten.

Wil je alleen maar de wedstrijden bezoeken zonder lidmaatschap? Dat kan ook.

Dit zijn de prijzen voor een halve RBC SeizoenClubCard 2023-2024:

  SCC met lidmaatschap SCC zonder lidmaatschap
Jeugd t/m 17 jaar (met controle ID bij afhalen) € 22,50 € 12,50
Volwassenen 18 t/m 64 jaar € 35 € 25
Volwassenen 65+ € 22,50 € 12,50

 

Wil jij een halve RBC SeizoenClubCard? Klik dan hier!

RBC wil graag een fan-owned club zijn. Daarom hopen we dat zoveel mogelijk supporters lid worden van RBC. Dus, wil je meebeslissen over jouw club? Bestel dan een RBC SeizoenClubCard met lidmaatschap.

Steun de oranjehemden in de strijd om het kampioenschap en promotie naar de Vierde Divisie. Samen zijn we RBC, samen willen we hogerop!