Perry Bierkens gaat voor vierde seizoen RBC

27-12-2023

ROOSENDAAL - Perry Bierkens blijft RBC ook komend seizoen trouw. De 33-jarige captain verlengde zijn contract en gaat dan voor zijn vierde seizoen in het oranje-wit van RBC.

"Perry maakt een uitstekend seizoen door en is een leider in onze verdediging", aldus bestuurslid technische zaken Jean-Paul Nuijten. "Dit wilden we graag belonen door Perry ook komend seizoen voor RBC te behouden. Perry is een echte RBC'er die naast voetballende kwaliteiten ook de juiste mentaliteit bezit om samen met ons hogerop te gaan. Hij is met zijn 33 jaar een voorbeeld als speler en als aanvoerder."

Bierkens speelde ten tijde van het betaald voetbal al in de jeugd van RBC. Hij doorliep de voetbalopleiding vanaf de D2 t/m B1. Na bij Roosendaal, Halsteren, De Fendert, Vlissingen en opnieuw Halsteren te hebben gespeeld, keerde Bierkens in 2021 terug op het oude nest voor het door RBC opgestarte project om weer op divisieniveau te gaan spelen. "Dat is waarvoor ik terug ben gekomen bij RBC", aldus Bierkens. "Het zou super tof zijn om in drie jaar tijd twee keer te promoveren. Dus we gaan er alles aan doen om de Vierde Divisie te bereiken. Maar de ambitie stopt hier niet. Dus ook volgend seizoen wil ik bij kunnen dragen aan de verdere stappen van RBC."