RBC JO9 eindigt 2e op Feyenoord Academy Partner Toernooi

23-11-2023

ROTTERDAM - RBC JO9 is gisteren knap tweede geëïndigd op het Feyenoord Academy Partner Toernooi. Aan het toernooi dat door Feyenoord op Varkenoord werd georganiseerd, mochten alle partners van Feyenoord deelnemen.

JO9 werd ingedeeld in poule B met Barendrecht, FC 's-Gravenzande, Oranje Wit en Feyenoord. In deze poule werden eerst drie overtuigende overwinningen behaald (4-0, 4-2 en 4-2). De laatste poulewedstrijd was tegen Feyenoord, zij hadden ook alles gewonnen. Helaas verloor RBC ondanks het harde werken deze wedstrijd terecht met 3-0. Dit resulteerde in een tweede plek en hierdoor mocht RBC in de halve finale aantreden tegen SC Feyenoord, de nummer 1 van poule A. In deze halve finale werd er voornamelijk gevoetbald op de helft van SC Feyenoord. Deze wedstrijd werd dan ook overtuigend met 4-1 gewonnen.

Dan de finale. Tegen een bekende tegenstander, wederom Feyenoord. Er werd verteld nog een keer alles te geven! Dit resulteerde al snel in een 0-1 voorsprong. Vrij snel daarna viel de 1-1 tot drie minuten voor het einde. Toen viel dan toch de 2-1 en 3-1. Al met al hard gewerkt deze finale. Hierdoor een knappe tweede plaats behaald. Super gedaan jongens!