ING en RBC verlengen overeenkomst

31-10-2023

ROOSENDAAL - ING en RBC hebben hun sponsorovereenkomst verlengd.

RBC is wederom een samenwerking aangegaan voor drie jaar met ING. ING gaat in totaal 625  amateurvoetbalverenigingen sponsoren. RBC is blij met het vertrouwen van ING om ook de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal via RBC.

“Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met RBC en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

Voorzitter Kees van Hassel: “We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”