Jumbo Supermarkten verlengt overeenkomst

21-10-2023

ROOSENDAAL - Jumbo Supermarkten heeft zijn overeenkomst met RBC verlengd. "Wij zijn er erg content mee dat Jumbo Supermarkten maatschappelijk partner blijft van RBC," aldus Hans van der Ende.

Al eerder ontvingen we de toezegging van de vier lokale filialen van Jumbo, maar afgelopen week werden de handtekeningen gezet. Esther van der Wekke, Ramona Stok, Boudewijn van der Perk en Eric Aerts zetten namens Jumbo Beethovenlaan, Jumbo Lindenburg, Jumbo Streuvelslaan en Jumbo Wouw hun handtekening onder een overeenkomst als maatschappelijk partner van RBC.

Al honderd jaar gaat Jumbo voor hetzelfde doel: iedere dag de leukste boodschap! Bij Jumbo willen ze dat hun klanten en sinds kort ook hun zakelijke klanten met plezier hun boodschappen kunnen doen. Dat het van een dagelijkse verplichting een beetje een feestje wordt. Ze maken lekker en gezond eten voor iedereen makkelijk en bereikbaar. Elke dag vragen ze zich af of het beter kan. "Kan het nog makkelijker, gezonder en leuker voor onze klanten?" Dit doen ze niet alleen, maar samen met al hun medewerkers en partijen waarmee ze samenwerken. Zo is Jumbo onlangs een samenwerking aangegaan met Makro.

Er zijn daardoor bijna duizend artikelen aan het assortiment toegevoegd. Jumbo kan de zakelijke klanten zoals kantoren, kinderdagverblijven en de sportkantines nu nog beter bedienen. Met Jumbo Zakelijk bespaar je tijd en geld en doe je de boodschappen met de zekerheden die je vanuit Jumbo gewend bent. Dit met altijd oog voor mens, dier, en milieu.