Nieuwe sponsor: InStyle

09-10-2023

ROOSENDAAL - Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft InStyle. Welkom bij RBC!

Jezelf stijlvol kleden betekent dat je je op subtiele wijze weet te onderscheiden. Dat zit ‘m onder andere in de keuze voor bepaalde pasvormen, structuur van stoffen, kleurgebruik en originele details. Bij InStyle vind je daarom die merken en labels die het net even anders doen dan de rest.

John en Marie-Louise Pietjouw, eigenaren: "Mode is al jaren onze passie. Maar hoe enthousiast we er ook van worden, het boeiendste aan ons vak vinden we uiteindelijk het contact met de mensen die hier over de vloer komen. Iedereen heeft namelijk verschillende wensen en ideeën. Om dan precies het juiste kledingstuk uit de rekken te pakken, geeft ontzettend veel voldoening. We willen nou eenmaal dat je met een big smile de deur uitgaat. Dat je je echt goed voelt over het advies wat we je hebben gegeven. Of dat nu gaat over een paar schoenen, een jeans of een mooi kostuum. Eerder zijn we niet tevreden."

De modewereld is constant in beweging. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen bezoeken ze regelmatig beurzen, fashionshows en nieuwe merken. Voor hen is het een sport om non-stop te zoeken naar originele items en bijzondere accessoires. Dus ook al ben je net bij InStyle langs geweest, het is altijd de moeite waard om weer binnen te stappen.

Momenteel hangt de winkel weer vol met de nieuwste collectie dus het is zeker de moeite waard om langs te komen. Wil je liever nog niet naar de winkel komen om wat voor reden dan ook of je hebt weinig tijd dan kun je natuurlijk de Pas-Tas bestellen. Daarnaast zal Instyle deelnemen aan Wine, dine & shine op 11 oktober. Meer informatie en kaarten bestellen vind je hier: https://www.rbcnetwerk.nl/evenement/wine-dine-shine-okt23

InStyle vind je aan de Fortuinstraat 25-27 in Bergen op Zoom, www.instyle.nu.