Wij doen nog steeds mee!

11-10-2023

ROOSENDAAL - RBC neemt nog steeds deel aan de Grote Clubactie omdat 80% van de opbrengst ten goede komt aan de vereniging. Geld dat we goed kunnen gebruiken. De opbrengst dit jaar komt ten goede van de Voetbal Academie.

De loten kunnen op meerdere manieren verkocht worden. Zoals altijd via het boekje waar mensen hun gegevens kunnen invullen, maar ook door de QR-code die op het boekje gedrukt staat. Door deze te scannen met de camera van een mobiele telefoon komt de koper op de website clubactie.nl/lot. Daar kunnen zij de gegevens invullen en de loten komen dan automatisch per e-mail bij hem of haar binnen en het bedrag wordt per automatische incasso afgeschreven. De link kan ook gedeeld via social media of WhatsApp om zo het loten verkopen voor iedereen makkelijk te maken. Ook de Belgische spelers kunnen dit jaar op deze manier hun loten verkopen. 

Een lot kost slechts € 3 en levert de club € 2,40 euro op. Met een lot zijn mooie prijzen te winnen.

Onze jeugdspelers zijn er inmiddels mee aan de slag en verkopen zoveel mogelijk loten voor RBC, zodat we leuke materialen aan kunnen schaffen. Maar je kunt ook online loten kopen. Klik daarvoor hier.

Daarnaast zijn er ook Superloten. Deze kosten € 150 en vertegenwoordigen 50 loten. Van de € 150 komt € 120 rechtstreeks ten gunste van RBC. Uit alle verkochte superloten wordt bovendien 1 superlot getrokken. De verkopende vereniging van dit Superlot ontvangt extra € 5000. De superloten zijn ideaal voor bedrijven die een soort sponsoring willen doen. Ook de Superloten kun je online kopen door hier te klikken.