Nieuwe sponsor RBC: Hazon Products B.V.

06-09-2023

ROOSENDAAL - Het RBC Netwerk is weer uitgebreid. Deze keer is RBC een overeenkomst aangegaan met Hazon Products B.V., een bedrijf met 45 jaar traditie in de zonwering. Welkom bij het RBC Netwerk!

Sinds 1973 is Hazon B.V. actief bezig met het monteren van een groot scala aan gevelproducten in Noord-Brabant. Alle activiteiten, vanaf aanbieding tot onderhoud, worden door een enthousiast team specialisten geheel in eigen beheer uitgevoerd. Kortom, de combinatie van advies, levering en installatie tot en met onderhoud en service maakt Hazon B.V. een betrouwbare partner.

Hazon in Roosendaal is ooit opgericht door Hans Hagens (vandaar de naam Hazon), maar al jaren eigendom van de huidige directie Corné Huijsmans en René Zorge: "Wij sluiten ons als echt Roosendaals bedrijf graag aan bij RBC Netwerk."

In een ruime showroom aan de Smoorstraat 1 te Roosendaal kunnen zij een divers aanbod tonen van zonneschermen, binnen zonwering, horren, screens, markiezen, rolluiken, uitvalschermen, garagedeuren. Daarnaast hebben zij nog een kozijnen tak onder de vlag Kroon Kozijn Roosendaal.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.hazon.nl of bel met 0165-546003.