Presentatie Team van het Millennium magazine

01-09-2023

ROOSENDAAL - Vanmiddag was in het Atik Stadion de presentatie van het Team van het Millennium magazine.

Onder toeziend oog van de millennials Remco Heerkens en Leo van Campenhout, sponsoren en de redactie van het magazine presenteerden Hans van der Ende en Kees van Hassel het gloednieuwe blad. Het maar liefst 48 pagina's tellende magazine ziet er prachtig uit en staat boordevol interviews en verhalen over de promotie naar de Eredivisie in 2000.

Zo laten John van Loenhout, burgemeester Michel Marijnen, Remco Heerkens, scheidsrechter Roelof Luinge, Carla en Henk Claassens, Carlo Kolthoff, trainer Robert Maaskant, Arthur Verbraak van de supportersvereniging, mascotte Boy Buffel, Jan en Anneke van Dongen, manager Jan Brouwer, supporter Sophie Laros, journalist Karel Pleunis, buschauffeur John Heijnen, Eric Hellemons, wethouder Sanneke Vermeulen, kapster Joyce Verleysen en Ewald Sieben allemaal hun licht schijnen over hoe zij die unieke gebeurtenis hebben beleefd. Daarnaast bevat het magazine vele foto's, spelerspaspoorten, alle uitslagen van het seizoen 1999-2000 en een artikel over het stadion.

Robert Maaskant showde het magazine tijdens de live uitzending van het tv-programma De Voetbalkantine op ESPN. Deze zender zal op 13 september ook een reportage komen maken van de wedstrijd. Die wordt de volgende dag uitgezonden. 's Avonds na de wedstrijd laat ESPN alvast een korte samenvatting zien.

Alle bezoekers van de wedstrijd van RBC's Team van het Millennium op 13 september ontvangen het prachtige magazine gratis en voor niets.