Emile Linkers keert terug bij RBC

31-07-2023

ROOSENDAAL- Emile Linkers keert na een korte deelname aan de voorbereiding bij Baronie terug naar RBC. Dit zijn Baronie en RBC onderling overeengekomen.

Linkers kwam vorig seizoen naar RBC nadat hij jarenlang op het hoogste niveau in Indonesië had gespeeld. De 32-jarige aanvaller, bijgenaamd ‘Linkillers’ bleef door lang blessureleed steken op elf goals.

Bestuurslid voetbaltechnische zaken Jean-Paul Nuijten is blij met de terugkeer van Linkers naar RBC. “Emile heeft in de eerste helft van afgelopen seizoen bewezen van waarde te kunnen zijn met zijn scorend vermogen voor onze club. De tweede helft van afgelopen seizoen raakte hij geblesseerd en dat was  voor zowel Emile als voor  ons een teleurstelling. Nu is Emile echter topfit en met zijn komst creëert dit in de aanval voor ons weer meer concurrentie en mogelijkheden.”

Linkers zelf is blij hoe het uiteindelijk is gelopen. “Het heeft zo moeten zijn, denk ik. Ik kijk er enorm naar uit om weer met de jongens te gaan trainen en dit seizoen weer opnieuw voor een goed resultaat te gaan.”