Access Equipment BV en RBC verlengen samenwerking

20-07-2023

ROOSENDAAL- Er is weer goed nieuws te melden op commercieel gebied. RBC is superblij dat Access Equipment BV bereid is gevonden om de club nog langer te gaan ondersteunen.

Werken op hoog niveau is werken met Access Equipment. AE verhuur is een verhuurbedrijf van hoogwerkers en is gevestigd in Zevenbergen. Door jarenlange ervaring op het gebied van de verhuur van hoogwerkers beschikken hun enthousiaste en vakbekwame medewerkers over de benodigde kennis. Met deze kennis willen zij u graag op 'HOOGTE' van dienst zijn en geven zij u graag kosteloos advies over de juiste hoogwerker op uw project.

Naast de verhuur van hoogwerkers is AE verhuur ook voorzien van een eigen opleidingscentrum dat IPAF en TÜV gecertificeerd is. De hoogwerkeropleidingen bevatten een goede mix van theorie en praktijk en er is aandacht voor iedere cursist. Ook op het gebied van veiligheid denkt AE verhuur graag met u mee! Kortom, AE verhuur houdt u, voor welke klus dan ook, op de gewenste 'HOOGTE'. 

Paul Hunold, bedrijfsleider bij AE verhuur en levenslang supporter van RBC, is blij RBC te kunnen steunen. "We geloven in de kracht van het netwerk dat weer is ontstaan en blijven daar graag onderdeel van!"

Nu een hoogwerker nodig? Neem contact op via 085-7600494, verhuur@aeverhuur.nl of kijk op www.accessequipment.nl.