Nieuwe sponsor voor RBC: Rabobank

18-07-2023

ROOSENDAAL- RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij. Dit keer is Rabobank  toegetreden tot ons netwerk. Welkom bij RBC!

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met
hun stakeholders zetten ze zich al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. In Nederland bedienen ze particuliere en zakelijke klanten, wereldwijd focussen ze op de food- en agrisector. Met altijd als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen.
 
Ronald van Overveld (Accountmanager Grootzakelijk): "Ik zie mijn werk als het duurzaam helpen van ondernemers in het realiseren van hun ambities. Hierbij hebben wij als Rabobank de unieke propositie dat wij kennis van de sector en het regionaal relatiebankieren kunnen combineren. Hierbij is het aan mij om specialistische kennis dichtbij te brengen."

Jelle den Dubbelden (Accountmanager Grootzakelijk): "Dichtbij zijn we nog steeds. We hebben korte lijnen met onze klanten en doen wat we zeggen. het RBC Netwerk past hierbij uitstekend. Samen met de ondernemers uit de RBC Netwerk het Oranje-gevoel laten herleven en elkaar helpen om duurzaam te groeien is wat ons betreft een perfecte match."
 
Wanneer u vragen hebt over zakelijke financieringen of gewoon even wilt sparren kunt u hen altijd contacten: Ronald van Overveld (06) 10 234 960 en Jelle den Dubbelden (06) 10 239 863