Bestel nu je RBC SeizoenClubCard 2023-2024

30-08-2023

ROOSENDAAL - Bijna 1400 toeschouwers zagen RBC afgelopen seizoen kampioen worden tegen Virtus. Ben jij er dit seizoen ook weer bij? Bestel dan nu je RBC SeizoenClubCard 2023-2024.

In de weg omhoog, die we na de doorstart hebben ingezet, is RBC inmiddels aanbeland in de Eerste Klasse, een competitie met bijna allemaal Brabantse ploegen, waaronder streekgenoot Moerse Boys. De laatste keer dat RBC in deze klasse speelde, was in het seizoen 1979-1980. Toen werden de oranjehemden kampioen en maakten daarmee de degradatie uit de Hoofdklasse van drie jaar eerder ongedaan. Tegenstanders in dat jaar, die we nu weer gaan tegenkomen, waren Sarto, Sparta'25 en TSC. Maar de huidige situatie is anders dan toen. Nu is RBC een nieuwkomer, "maar we zullen er alles aan doen om ook komend seizoen ons weer van de beste kant te laten zien", aldus bestuurslid voetbaltechnische zaken Jean-Paul Nuijten. "De competitie bevat met EFC, dat promotie naar de Vierde Divisie heeft gemist, en WNC dat net gedegradeerd is uit de Vierde Divisie, clubs die ik niet onderschat. Verder kennen we onder andere VOAB van twee seizoenen geleden, kortom we hebben een uitdaging om ook dit seizoen voor de prijzen te spelen, maar die gaan we zeker niet uit de weg.”

Met de RBC SeizoenClubCard heb je uiteraard gratis toegang tot de thuiswedstrijden van RBC. Maar daarnaast word je tevens lid van de vereniging en verkrijg je toegang tot de algemene ledenvergadering. Dit orgaan benoemt het bestuur, beoordeelt het gevoerde beleid, controleert de jaarrekening en stelt de begroting vast. Als stemgerechtigd lid stem je mee over alle tijdens de algemene ledenvergadering te nemen besluiten.

Wil je alleen maar de wedstrijden bezoeken zonder lidmaatschap? Dat kan ook.

Dit zijn de prijzen voor de RBC SeizoenClubCard 2023-2024:

  SCC met lidmaatschap  SCC zonder lidmaatschap
jeugd t/m 17 jaar (met controle ID bij afhalen) € 35 € 25
volwassenen 18 t/m 64 jaar € 60 € 50
volwassenen 65+ € 35 € 25

 

Wil jij een RBC SeizoenClubCard? Klik dan hier. De huidige SeizoenClubCardhouders met lidmaatschap krijgen automatisch een factuur.

RBC wil graag een fan-owned club zijn. Daarom hopen we dat zoveel mogelijk supporters lid worden van RBC. Dus, wil je meebeslissen over jouw club? Bestel dan een RBC SeizoenClubCard met lidmaatschap.

Steun de oranjehemden in de Eerste Klasse. Samen zijn we RBC, samen willen we hogerop!