Sponsortrein dendert door met Huijbregts Vastgoedadvies

12-07-2023

ROOSENDAAL - De sponsortrein van RBC dendert door. Ook deze week mag RBC Netwerk weer een nieuwe sponsor bijschrijven: Huijbregts Vastgoedadvies B.V. Welkom!

Huijbregts Vastgoedadvies is een onafhankelijk bedrijf dat klanten volledig ontzorgt in het voorzien van technische data van hun vastgoed. Van energielabels, verduurzamingsadviezen en floorplanners tot bouwkundige inspecties en opstellen van meerjarenonderhoudsplanningen. Met haar team van ruim 20 eigen professionals adviseren zij vastgoedeigenaren, woningcorporaties, vastgoedbeleggers en overheden over de technische staat van hun vastgoed.

Pascal Verhulst (operationeel manager): "Uit de gehele markt is de vraag naar energielabels en verduurzamingsadviezen enorm toegenomen. De overheid stuurt steeds verder aan op het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden waardoor ook de richtlijnen zijn verscherpt. Zo stelt de overheid de verplichting dat kantoorpanden minimaal een energielabel C moeten hebben. Het energielabel is verplicht bij verkoop of verhuur van een pand. Om klanten goed te kunnen adviseren werken we samen met circa 160 makelaars in Zuid-Nederland. We zien gelukkig dat steeds meer andere partijen de verduurzaming van vastgoed stimuleren, zoals banken die een rentekorting geven wanneer de woning een groen energielabel heeft."

Ook het komende jaar zal er veel vraag naar energielabels en duurzaamheidsadviezen zijn, zeker wanneer de energietarieven hoog blijven. Huijbregts is als bedrijf volledig gecertificeerd voor het opstellen van deze diensten en werkt landelijk.

Wanneer u vragen heeft over uw vastgoed, de verduurzaming of het opstellen van energielabels en bouwtechnische keuringen kan altijd vrijblijvend contact worden opgenomen. Direct een offerte opvragen kan via www.hv-advies.nl/offerte.